fredag 15 augusti 2014

Extrem asylpolitik

Kritiska röster ska i yttrandefrihetens namn begränsas.

Första halvåret 2014 beviljade Sverige drygt 16 000 uppehållstillstånd till asylsökande samt tog emot 1 000 kvotflyktingar.  Sverige beviljar fyra gånger så många uppehållstillstånd som övriga nordiska länder tillsammans. 2013 gick Sverige förbi Tyskland som det land inom EU där flest asylsökande får stanna. Utöver asylsökande anhöriginvandringen  lika stor. Med den senaste prognosen på  90 000 asylsökande konstaterar vi att mottagandet blir helt utom kontroll.


Våra egna medier är helt okritiska och ägnar sig åt att slå ner kritiska röster. Var och en som ifrågasätter ”volymerna” betraktas omedelbart som rasist.  Vad har hänt med den berömda svenska yttrandefriheten? En livsviktiga frihet har begränsats! Nästa steg är självcensur och risk för att det öppna samhället stängs.


Sverige har av OECD:s utpekats för den sämsta integrationen. I Sverige är endast  2,5 procent av arbetena  till för helt outbildad arbetskraft.  Bland de asylsökande har 60 procent ingen eller endast kortare skolgång eller analfabeter. Hur hänger det ihop med målen om att vi ska arbeta och arbeta allt längre.


En snabbt växande befolkning ökar konkurrensen om arbete och bostäder. Redan nu får ungdomar vänta på arbete och bostad till 30-årsåldern. Samtidigt växer skillnaden inom befolkningar.
 

- Var är byggandet? 
- Var är jobben? 
- Hur ökar analfabeter och outbildade välståndet?

Inga kommentarer: