lördag 29 december 2012

Ideprogram enligt Centern!

Centern föreslår fri invandring! Hur tänker de att detta är möjligt? 
Bildkollage

Allt flera kommuner har oberoende av politisk majoritet signalerat att det redan i dag är allt mer ekonomisk omöjlighet att ta emot fler. Det beror inte på viljan att ta emot, utan det beror på verkligheten. Sedan tidigare råder det en brist på mer än en halv miljon bostäder där ungdomar kan etablera sig. Invandringen senast beslut om Somalierna. I en mindre kommun som Katrineholm där det förväntas komma 300 till 400 barn, en hel skola med barn med dålig läsförmåga. Då en person får återförenas kan det vara mer än fem personer som ska flytta in i en etta eller tvåa. De unga har inte en chans till eget boende och de som kommer kommer att bo i små bostäder eller i provisorier.

Var är förslagen? Hur tänker Centerpartiet om de små kommunerna? Har Centern gjort det lättare att få en bostad.

Redan i dag så har de kommuner som tar emot många invandrare stora utgifter för försörjningsstöd i tiotals år efter det att statens två år med statens ansvar löpt ut. Kommunerna påverkas av skenande kostnader för skola och äldreomsorg.

Vi behöver arbetskraft säger Centern! Våra ungdomar som är födda i Sverige har inte arbete. Många av dem är dessutom akademiker, men trots detta har de stora svårigheter att komma in på arbetsmarknaden. Därtill finns de äldre välutbildade som drabbas av slutförvar i fas 3! Vilket hån som Centern och Alliansen bjuder ungdomar, sjuka, arbetslösa och äldre.

Hur tänker Centern? Hur många av våra ungdomar ska emigrera för att bereda plats för andra människor från andra länder. Och hur har Centern tänkt att försörja dem som frivilligt kommer.

Annie Lööf genomföra ett nytt idéprogram? Tyvärr verkar hon vara helt verklighetsfrämmande inför vad som är Sverige och hur det ser ut efter sex år med alliansens styre.

Det Annie verkar göra är att göra som Femen. Måla budskapet på kroppen! Fast där står ingenting?
Du står ändå där helt utan kläder.

Ett gott nytt år alla i Centern! Ni riskerar att bli enkelt räknade.







2 kommentarer:

Anonym sa...

Snälla, gör inte damen snyggare än den h--a hon är. Det är hon inte värd.

Anonym sa...

Kan en naken kropp utan något vettigt budskap rädda Centern? & år med alliansen är lika många för många.