tisdag 1 februari 2011

Dårskapen flyttar till rätt ställe!

Integrationsminister Erik Ullenhag lämnade ett pressmeddelande.

Regeringen har känt behov av att stärka galenskaperna inom regeringskansliet och har beslutat att med omedelbar verkan förflytta Diskrimineringsombudsmannen (DO) Katri Linna till en tjänst inom kansliet.

Vi är många som flerfalldigt förundrats över de beslut som DO levererat. Tillhör man den nationella ursprungsbefolkningen så har de flesta beslut riktats mot den. Därtill har män per deffinition varit de som diskriminerar. Med detta ställningstagande har vi nu att förvänta oss att regeringskansliet levererar en rad konstigheter som kan strida mot folkmajoritetens uppfattning.

För många kan det komma som en lättnad att Linna som hade fyra år kvar som DO nu omgående förflyttas till någom undanskymd vrå inom regeringskansliet.

1 kommentar:

Anonym sa...

En muslimsk man sökte jobb som läkare men vägrade skaka hand med den kvinnliga arbetsgivaren för att det var mot hans religion. Den religionens annens kvinnosyn gör att han inte får arbeta som läkare. Han anmäler sjukhuset och DO kräver det "rasistiska" sjukhuset på 100 000kr. DO fattar då ett beslut att religion är viktigare är män och kvinnors lika värde. Skönt att hon flyttas.