tisdag 30 mars 2010

Kvinnor i ryggläge arbetar sig uppåt!

Fyra av fem kandidater på Brundemokraternas (BD) riksdagslista är män. Kompetensen avgör har valberedningen meddelat.

Jim Åker har den högsta kompetensen och ska då placeras överst. Endast tre kompetenta kvinnor finns bland de tjugo översta kandidater som skulle komma in om Brundemokraternas senaste opinions -mätning på 5,6 procent skulle bli valresultat.

Kvinnor som inte klarar kompetensen och inte ställa upp på grund av ständiga hot och trakasserier mot Brundemokraterna har ju alttid möjlighet att gå med i Kvinnofront och få möjlighet att jämföra sig med Gun Schyn. Alla som arbetar för BD vet att man kan drabbas av hot om man arbetar för partiet. Därför är det naturligt att få utför något arbete och lever på försörjningsstöd, för vem vill bli trakasserad pga arbete?

Nanna Agwall, partistyrelseledamot och kvinna finner till sin förfäran att hon endast hamnar på 24:e plats uttrycker stor besvikelse att hon inte bedömts mer kompetent. Valberedningen har i stället för henne valt en yngre, vackrare och mer oerfaren kvinna som villigt låtit sig kurtiseras högre på listan.

Nanna trodde att hon som madrass vara mer värd för partiets manliga kandidater. Men så blir det när den hysteriska feminismen skalat bort och verklighetens folk framträder. Raka puckar och inget hymlande ska det vara i BD. Själva anser Nanna nu att med ett bra valarbete så kan även en kandidat på 24 plats, i ryggläge kunna arbeta sig uppåt. Se bara på Schyn som nöt ut halvdussinet män.

Beda Form

Inga kommentarer: