söndag 2 januari 2011

Kampen om sanning och makt

JULIAN ASSANGE VERSUS SOCIALDEMOKRATIN

”Assange ljuger” säger Claes Borgström, advokat med starka kopplingar till Socialdemokraterna. Assange ljuger när han säger att mina klienter ingår i en USA-styrd konspiration mot honom och Wikileaks. Han vet mycket väl att de inte har några sådana kopplingar, säger Claes Borgström som företräder de två unga kvinnor som Assange misstänks ha förgripit sig på.

Claes Borgström säger vidare i Aftonbladet att Wikileaksgrundaren med sina påståenden kränker hans klienter ännu en gång.
– Det är två vanliga svenska tjejer, som beundrat Assange för hans arbete. Nu står de under en otroligt stark press med medierna i farstun och ständiga påringningar, säger Borgström.

Mänsklighets granskning visar dock att dessa "två vanliga svenska tjejer" (som förmedlar bilden av två unga oskyldiga tjejer, som blivit våldtagna av Julian Assange) inte stämmer med verkligheten.
Den ena kvinnan som anklagat Assange är 30-åriga Anna Ardin, politisk sekreterare för Socialdemokratiska Broderskapsrörelsen. Detta har verifierats av Broderskapsrörelsens ordförande. Dessutom finns det misstankar om att Ardin tidigare har arbetat med organisationer kopplade till CIA.

Inger Segelström gjorde ett mycket målmedvetet arbete med sexköpslagen och fortsatte med det i Europa. Med S-kvinnornas arbete ligger Sverige långt före de flesta andra medlemsländerna när det gäller jämställdhet och reformer som stöttar kvinnor. Jämställdhetsprojekt bromsas då Sverige måste invänta de andra i Europa. Sexköpslagen gör att värderingarna i andra länder kommer in i bilden. Självklart medför EU en utjämning i alla frågor. Sverige måste givetvis fortsätta att kämpa för kvinnors rätt och för jämställdheten. Med denna bakgrund är det svårt att förstå hur, broderskaparen och feministen, Anna Ardin blir inblandad i en sexköpsaffär?

Aftonbladet presenterar oemotsagd Claes Borgströms version av verkligheten.

Läs inlägg från Tankesmedjan Mänsklighet om detta ärende vilket ger en annan bild av vad som hänt.

Inga kommentarer: