onsdag 27 februari 2019

Vänstersbrutalitet lever vidare.

Det är åter dags för ett Europaval.


Ett land lämnar och de bruna stöveltrampen hörs åter.

Vad säger då historien om den numera rumsrena kommunismen?

Historiker har visat att kommunismens brutala beteende mot sin omgivning ledde till en stark motkraft av motstånd  för att kommunismen var så brutal i sitt utövande. De fattiga som trott på löften om frihet och bröd mötte lurades av en diktatur  som svalt dem. Bönder som utlovats jord bestals på både jord och livsmedel och fick betala med sitt liv. Röda matroserna som krävde frihet för alla socialistiska partier möttes med bombplan och masslakt på de tidigare ”revolutionens hjältar”.

När kommunisterna tillskansat sig makten börjar terrorn. Summariska avrättningar, interna utrensningar, arbetsläger till döds, massdeporteringar, konstruerade svältkatastrofer för att tvinga Ukraina på knä.

Folkmordsforskaren Adam Jones finner att det inte finns mycket i mänsklig historia som kan jämföras med det organiserade våld som utfördes i Lenins och Stalins Sovjetunionen mellan 1917 och 1953. Tillsammans med andra kommunistiska regimer i länder som Kina, Kambodja, Nordkorea och Etiopien dödade de runt 94 miljoner människor, enligt Kommunismens svarta bok. Det handlar i omfattning om 15 förintelsen.  En förintelse vart 6-e år sedan 1917.
Varenda gång kommunismens idéer prövades rensades människor ut? Vissa säger att kommunismen inte fungerade bland människor av kött och blod.  Den krävs av kommunismen att det ska finnas en annan sort människa! Då måste verklighetens människa tvingas till underkastelse, eller skjutas i nacken.

Senaste dramatiska händelseutvecklingen kan ses i Venezuela. Vi kan enkelt konstaterat att kommunismen misslyckats med att ge människorna ett bra liv och alltid totalt misslyckast med all ekonomisk planering.'

Så hur ska vi tolka Vänsterpartiet det kommande EU-VALEᛏ?

Inga kommentarer: