lördag 23 mars 2013

Marxistisk socialist och feminist hotar döda!

Ung vänsters ordförande i Luleå mordhotade migrationsminister Tobias Billström den 11 mars på Twitter. Christoffer Hurtig, född 1986 och bosatt i Luleå, kallar sig för marxistisk socialist och feminist.

Vad som tidigare länge varit känt är kommunismens metoder att ta död på förhatliga personer, dvs de som inte tycker som de som har den sanna marxistiska läran. 
 
Efter att Hurtig hotat att döda migrationsministern har metodens bestående i vänsterpartiet på ett tydligt sätt belysts. Retoriken är solklar, likt nationalsocialismens tal om det goda samhället så talar vänstern om samma sak. Metoden att uppnå det är att ta bort de som inte instämmer. Det var ju inte länge sedan förra vänsterledaren Ohly talade om att han var kommunist och varför skulle tillväxten inom rörelsen inte bejaka nya kommunister?

Lilla fittan och järnrör i minne men nu framträder en sann feminist med ett stark budskap om glädjen av att döda. Vem är då farligast för samhället. De som utmärker sig tydligt eller de som nässlar sig in i makten med en dimridå av demokrati?

Kommunistens reningsmetod nackskott!
Polisanmälningar står som spön i backen och Säpo utreder på sitt håll. När Ung Vänsters verkställande utskott höll krismöte dagen efter uttalandet blev resultatet att Hurtig uppmanades att lämna sitt uppdrag samt offentligt bad om ursäkt. Hurtig har svarat och lämnar uppdraget med omedelbar verkan. Han ber även om ursäkt.

Räcker det? Är vänsterpartiet en fördold kommunistböld i söt feministisk förklädnad?

Inga kommentarer: