söndag 3 juni 2018

Svensk migrationspolitik svänger.

Det finns de som frambär tanken att ju fler muslimer, desto mindre integration!

I Sverige har  men sakta fått allt färre förlåtande naiva politiker, särskilt i småorterna som efter 2015 blev medvetna om migrationens effekter.
Det började med att glesbygden tomma bostäder fylldes sedan framträdde problemen med integration och främmande kulturella synsätt.  

Sverige är inte ett islamiskt land och kommer förhoppningsvis aldrig att bli. När man ser dessa burka och niqabber går tankarna till svarta olyckliga fåglar. Man kan önska att politikerna sätter stopp för migration och inflödet från muslimska områden som gör det nödvändigt att lagstifta mot de olyckliga fåglarna. Men det är det för mycket begärt. De flesta människor, särskilt politiker, förstår bättre på symboler än substans, och måste ha hotet tryckt i pannan innan de lyssnar.
Sanningen är att  fortsatt muslimsk migration är en bomb i alla europeiska samhällen. Ekonomiskt, socialt, kulturellt och politisk. Migrationen försvagar Europa, dränerar Europa och på l
ång sikt förstör Europa.  Invandring skadar oss på ett, andra, tredje eller fjärde sätt. Den verkliga oro är att det sker så långsamt att vi knappt märker det.
Muslimer tar steg-för-steg ut sin aggression mot europeiska vanor, normer och idéer, i kombination med den förändrade demografin, är de acceleratorer som sätter det europeiska samhället på defensiven. Oftast följer våra politiker trycket. Det är lättast, dvs. mest lämpliga och efterlikna en tolerans som äger rum i media, på golvet och bland välmenande västerlänningar som är upptagna att vara söta. Det behöver var inte vara fel men straffas en vacker dag.
De medkännande politikerna blir färre, realismen växer tyst. Men det sker från en mycket låg förståelse för vad islam och invandring betyder i den sociala verkligheten. Det är de svagaste grupperna som i första hand drabbas. Press på sjukvård, skolor, boende och oro på gator och trapphus.

Det finns en fortsatt friska önskan att i ordet "integration". Fast det är bara en illusion bland politiker som sällan möter integrationen i vardagen. Att bli en svensk är invandraren och deras efterkommande plikt. Fast samhällets flathet att undvika regler och beslut får allt olyckligare konsekvenser. Ej stanna åk hem har fått betydelsen gömma sig och stanna.  ​​

Allt medan våra politiker talar om integration som blir allt mer omöjlig och visar sig i sjunkande opinion och förtroende. Sedan undrar man varför blev det så?

Inga kommentarer: