måndag 1 juli 2024

Nu har orkanen och hösten anlänt till Amerika

Den amerikanska orkansäsongen har startat, nu är det höst!

Nu är den första orkanen på väg mot Mexiko. Tidigt, det brukar ske först till hösten. Nu förväntas med klimatförändringarna 8-13 orkaner mot normalt 6. Huvudskälet är ett allt varmare hav som ger energin till orkanen. Så fortsätt hylla extremhägern ( Vår regering och SD) som har som politisk ide att  öka användningen och sänka priset på fossila bränslen! Äntligen slår naturen med fasansfull kraft mot USA. Än är Sverige inte extremt drabbat, bara lite här och där har fåt känna på klimatförändringarna. Fast ärligt talat är det ingen naturkatastrof utan ett medvetet handlande av människan.
Fast i USA handlar det mer om immunitet för den tidigare presidenten Trump. Högsta domstolen funderar idag hur frågan ska hanteras. Det kan bli så att både Trump och Biden blir diskvalificerade, av olika skäl visserligen.


Så är det Frankrike. Människorna verkar ha mer förstånd och gör sitt för att hindra Le Pens Nationella front från att dominera politiken. Folkets reaktion kan tyckas vara i senaste laget. Fast Marine Le Pen fortsätter givetvis mot målet att bli Frankrikes president 2027.

Inga kommentarer: