tisdag 10 november 2009

Hedervärda personen prejades!

Nattflanörer vid centrum fick uppleva en riktig biljakt. Efter att en trovärdig medborgare kört flera rundor runt centrum prejades bilen med den hedervärda personen vid Doktor Martins mottagning.
Det var vid halv två som en polispatrull misstänkte att mannen var rattfull. Föraren var dock av en annan uppfattning och fortsatte sin färd med patrullen i hasorna. Patrullen hann upp bilen och hann slå sönder en sidoruta med batong. Reaktionen blev att föraren blev uppskrämd och tog ett par varv i hög fart runt centrala Tokstad. Efter att fler polisbilar deltagit i rondellen innan den rattfulle föraren parkerad sin bil stöd mot en annan bil.

Det är aldrig bra med rally i centrum men patrullen bedömde det angeläget att stoppa den rattfulle föraren. Ingen person skadades förutom skador på Doktor Martins bil som fick bucklor.
Föraren är misstänkt för grovt rattfylleri, vårdslöshet i trafik och underlåtelse att stanna på polismans tecken. Vad Doktor Martins hade för sig på mottagningen så sent på kvällen är osäkert. Möjligen var det svartarbete då Doktor Martins vägrar att göra någon anmälan. Skatteverket inleder givetvis en undersökning medan den uppskrämde föraren genast frisläpps redan före tillnyktrandet. Det var ju inte fyllerister vi jagade utan svartjobbare, uppger ansvarigt befäl.
Leekatten Tok

Inga kommentarer: