lördag 14 november 2009

Holkpatist i sexskandal!

I Tokstads grannkommun avgår Holkpartiets kommunalråd efter att han dömts för sexbrott för att köpa sex av en minderårig flicka.

En man kom med en tjej mitt på dagen och jag upplevde det som helt rätt då minderåriga skulle varit i skolan på den tiden. Jag betalade 1 500 kronor för henne. Omdömet är däremot avtrubbat och det var omöjligt att uppfatta att flickan var minderårig.

Han uppges nu tagit sitt förnuft till fånga och lämnar nu Holkpartiet.

Dock uppges han inte vara förbrukad trotts sina 68 år utan anser att han fortfarande kan tillfredsställa en kvinna. Att få tid över nu när politiken inte längre kräver uppmärksamhet gör att det blir lättare att hinna med och ragga lamkött. Som kommunalråd och nu som riktig pensionär med en god pension är det inte fel att betala 1 500 kronor för att få upplopp för sin lusta. Retropartister i Tokstad har ju visat att det går att vara aktiv även efter de 75.

Kommunstyrelsens ordförande i grannkommunen Dra Dron Synd (HM) blev väldigt chockad och vill inte prata om vad som hänt. Självklart är det oförenligt med kommunens policy att försöka köpa sex och bli avslöjad. Jag utgår från att han lämnar alla sina politiska uppdrag nu när smusslet avslöjats.

Holkpartiets kommenterar inte
Holkpartiets partisekreterare i Tokstad Hon-Ved Koja kunde i natt inte kommentera uppgifterna utan var utomlands och intimt upptagen och uppgav att taxametern rullade på.


Frida sade ,

Kommunalrådet anordnade Gang Bang när halliken inte själv kunde. Ett flertal män hade sex med en 17-årig flicka. Kommunalrådet kände tydligen att han i sin bostad behövde stötta det näringsliv och alla arbetstillfällen som alliansen så hett eftersträvar.

Det är utmärkt med nya inovationer inom politikens allians.

Viktoria sade ,

Att Folkpartiet uppträder som sanningens förvirrare har länge varit känt! Vad som är mer underligt att de nu administrerar näringsverksamhet på uppdrag från den fria företagsamheten. Dessa äldre herrar har nog förbrukat sin skaparkraft och yngre kvinnor borde in i politiken. Kvinnor med kunskap och omdöme.

Fy! Där miste borgerligheten min röst som får gå till Fi!

Inga kommentarer: